Asociația Familia Tradițională organizează astăzi, 31 ianuarie 2017, de la ora 18:00, la Cafeneaua Art Georgies Iași, a treia întâlnire „Dor de familie” cu tema „Darurile minunate din marile încercări ale vieții”, invitată fiind doamna Bianca - Maria Năstase, profesor și mamă a patru copii.

În cadrul întâlnirii se vor purta discuții despre cum să crești patru copii, despre carieră și familie, despre bucuria vieții chiar și atunci când viața îți aduce încercări, despre descoperirea vocației, despre frumusețea copiilor și împlinirea pe care aceștia ți-o aduc.

„Sunt învățătoare și îmi place să mă numesc în continuare așa, în ciuda titulaturii de profesor și a faptului că, studiind teologie și arte plastice, am predat o vreme la gimnaziu. Nu e o meserie ceea ce fac, ci am curaj să spun că e mai mult chiar decât o profesie – e un dar și o misiune în același timp! Misiunea mea de dascăl este aceea de a-l ajuta pe copil să descopere în inima și în mintea sa comorile pe care le are și să-l determin să le facă roditoare.”  Bianca - Maria Năstase

Participarea este liberă.

Proiectul „Dor de familie” beneficiază de o finanțare nerambursabilă în valoare de  62223 lei din partea Primăriei Municipiului Iași. Mai multe informații despre desfășurarea proiectului puteți găsi pe www.familiatraditionala.ro sau www.facebook.com/AsociatiaFamiliaTraditionala.